11 شهریور 1404

  • 1404/05/27
  • - تعداد بازدید: 18
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
شبکه بهداشت و درمان خنج

نان کامل؛ انتخابی سالم برای همه اعضای خانواده

در نان‌هایی که با آرد سفید تهیه می‌شوند، سبوس و جوانه حذف شده‌اند، در نتیجه این نان‌ها از نظر تغذیه‌ای فقیرترند.

 

نان کامل به نانی گفته می‌شود که از آرد کامل گندم تهیه شده باشد؛ یعنی آردی که حاوی هر ۳ بخش دانه گندم است:

  • سبوس (پوسته بیرونی و سرشار از فیبر)
  • جوانه (منبع ویتامین‌ها و مواد معدنی)
  • آندوسپرم (بخش نشاسته‌ای دانه)

 

در نان‌هایی که با آرد سفید تهیه می‌شوند، سبوس و جوانه حذف شده‌اند، در نتیجه این نان‌ها از نظر تغذیه‌ای فقیرترند.

در مقابل، نان کامل با داشتن مواد مغذی فراوان، مزایای زیر را دارد:

  • بهبود عملکرد گوارش
  • احساس سیری طولانی‌تر
  • کنترل بهتر قند خون و چربی خون
  • پیشگیری از یبوست، چاقی، دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی

 

توصیه ما این است با گنجاندن نان کامل در سبد غذایی خانواده، گامی مؤثر در راستای تغذیه سالم، پیشگیری از بیماری‌ها و ارتقای سلامت عمومی بردارید. هنگام خرید نان، از نانوایی‌هایی خرید کنید که نان تهیه‌شده از آرد کامل تولید می‌کنند.

 

تهیه شده توسط: واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان خنج

  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبری : 130344
سید محسن هاشمی
خبرنگار

سید محسن هاشمی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید