01 آذر 1403

  • 1403/07/14
  • - تعداد بازدید: 14
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی با عنوان «نان کامل و اثرات مفید آن بر سلامتی» در شبکه بهداشت و درمان خنج

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خنج، جلسه آموزشی با عنوان «نان کامل و اثرات مفید آن بر سلامتی»، ویژه کارکنان در سالن آموزش این شبکه برگزار شد.

در این جلسه آموزشی، «الهام امیری» کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان خنج با اشاره به اینکه کیفیت آرد و نان مصرفی، عاملی مهم در سلامتی افراد و پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری‌های غیرواگیر به شمار می‌رود، گفت: با اینکه ارزش تغذیه‌ای نان کامل بالاتر از نان سفید می‌باشد، اما طبق بررسی‌ها مردم ایران نان کامل را کمتر و نان سفید را بیشتر مصرف می‌کنند.

وی با بیان اینکه به نانی که از آرد کامل گندم (آرد حاوی سبوس، جوانه و آندوسپرم) تهیه می‌شود، نان کامل می‌گویند، عنوان کرد: مصرف نانی که با آرد سفید تهیه می‌شود، خطر اضافه وزن و چاقی، بیماری‌های غیرواگیر به ویژه دیابت، چربی خون بالا، بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان‌ها و همچنین کمبود ریزمغذی‌ها را افزایش می‌دهد.

این کارشناس تغذیه اظهار داشت: نان سفید در مقایسه با نان کامل از نظر تغذیه‌ای ارزش کمتری دارد و نان‌هایی که به مقدار استاندارد و معینی سبوس دارند، اگر چه رنگشان تیره‌تر است، اما ارزش غذایی بیشتری دارند. / سید محسن هاشمی

  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبری : 109816
کلیدواژه
سید محسن هاشمی
خبرنگار

سید محسن هاشمی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید