کنترل گوشی با چشم، رویایی که به حقیقت پیوست

اپل با معرفی Siri در کنفرانس خود و به‌کاربردن آن در iPhone 4S خیلی‌ها را ذوق‌زده کرد؛ کنترل کامل گوشی از طریق فرمان‌هایصوتی مختلف و گفتگو با اپلیکیشنی که از طریق تکنولوژی این شرکت می‌تواند کارهایزیادی را انجام دهد. اما صبر کنید، تکنولوژی خیلی سریع‌تر از این حرف‌ها در حالپیشروی است!

Senseye نام پروژه‌ای است که از طرف دانشگاه فناوری اطلاعات کپنهاگ در حال توسعه است؛تکنولوژی‌ای که به شما اجازه می‌دهد کنترل گوشی خود را از طریق چشم‌تان به دستبگیرید. تیم این دانشگاه فناوری‌ای را ابداع کرده است که حرکت چشم کاربر را از طریقدوربین جلوی گوشی تشخیص داده و به او اجازه می‌دهد تا کنترل همه‌جانبه دستگاه خودرا در اختیار بگیرد.
رابط توسعه‌دهنده Senseye نیز به اپلیکیشن‌های دیگر این اجازه را می‌دهد تابتوانند به کمک آن، برنامه‌های خود را هماهنگ با این فناوری نمایند.
توسعه‌دهندگان Senseye می‌گویند که این پروژه ۹۰ درصد کار خود را پشت سر گذاشتهاست و برخلاف نسخه‌های اولیه آن که نیاز به این داشت تا هنگام کار، تلفن ثابت نگهداشته شود، حالا کاربران این امکان را دارند تا با نگه داشتن معمولی تلفن در دست ویا حرکات آرام سر، کنترل برنامه‌ها را از طریق چشمان خود در اختیار بگیرند.
در حال حاضر تیم توسعه‌دهنده Senseye در تلاش است تا با ارائه این تکنولوژی رویچند گوشی آزمایشی و در اختیار قرار دادن آن به تعدای از شرکت‌های سازنده تلفنهمراه، امکان پیشرفت بیشتر آن‌را فراهم آورد. شاید دور از انتظار نباشد که به‌زودیشاهد ویژگی فرمان چشمی در گوشی‌های اندرویدی باشیم

منبع خبر : وبلاگینا

senseye-mobile.jpg]
عرضه حافظه‌های سریع SSD توسط شرکت کینگ مکس
با پیشرفت فن‌آوری پردازنده‌ها و بالا رفتن سرعت انتقال داده‌ها، هارد دیسک‌های قدیمی دیگر توانایی همراهی با آن‌ها را نداشته و نمی‌توانند هم پای آن‌ها اطلاعات را بازخوانی کرده و در اختیار حافظه و پردازنده قرار دهند. به همین دلیل شرکت‌های تولید کننده هارد دیسک به این فکر افتادند که طراحی و نحوه کار هارد دیسک‌ها را به کلی تغییر دهند. به این ترتیب SSDها با طراحی کاملا متفاوت به دنیای رایانه‌ها معرفی شدند و شرکت‌های تولیدکننده نیز به تولید آن‌ها پرداختند.
در نگاه اول حافظه‌های SSD مانند USB flashهای بزرگتر با گنجایش‌های بالاتر هستند. استفاده از این چیپ‌ست‌ها باعث می‌شود سرعت نوشتن و خواند اطلاعات توسط درایو حالت جامد بسیار بالا رفته و به حد ۴۱۵ مگابایت در ثانیه برای خواند و ۲۶۰ مگابایت در ثانیه برای نوشتن اطلاعات بر روی حافظه برسد. درایو حالت جامد Kingmax علاوه بر ویژگی‌های ذکر شده مجهز به فن‌آوری NCQ است که دستورات را به صورت ذاتی و بر اساس سطح اهمیت صف‌بندی کرده و به این ترتیب کارایی و راندمان SSD را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد. برای اتصال این درایو حالت جامد نیز از رابط SATA lll استفاده شده که قابلیت انتقال اطلاعات با سرعت ۶ Gb/s را دارد.
این درایوهای حالت جامد به واسطه طراحی خاصی که دارند توانایی تحمل فشار و ضربه تا ۱۵۰۰G را داشته و به همین دلیل امنیت بسیار بالایی دارند. این میزان مقاومت تقریبا چهار برابر مقاومت هارد دیسک‌های نسل قبل است. این مدل SSD کینگ مکس در گنجایش‌های ۶۴ تا ۵۱۲ گیگابایتی موجود است که گنجایش‌های بالاتر آن سرعت بیشتری نیز در نوشتن و خواندن اطلاعات دارند. وزن SSD گینگ مکس نیز در مقایسه با HDDها بسیار کم بوده و تنها ۷۳ گرم است و از این رو قابلیت جابجایی بالایی نیز دارند.
منبع : مجله اینترنتی پریانا

15 میانبر کیبرد مفید برای افزایش کارایی در ویندوز
اگر شما خود را یک کاربر حرفه ای یا حتی آماتور پی.سی بدانید، حتما ارزش میانبر های کیبرد در افزایش کارایی را درک می کنید. تقریبا اکثر کاربران، برای کار هایی مثل کپی و پیست کردن متن هایشان از کیبرد استفاده می کنند. یا وقتی وضع پایداری ویندوز وخیم می شود از میانبری مثل Ctrl + Alt + Delete استفاده می کنند. این ها میانبر های رایج و جا افتاده ای در میان کاربران هستند. اما یک بخش دیگر هم از میان بر ها هستند که در چند سال اخیر به ویندوز اضافه شده اند. اما متاسفانه بسیاری از کاربران از آن ها بی اطلاع هستند. بنابر این اگر می خواهید به طور مختصر و مفید با 15 میانبر عالی برای افزایش کارایی، آشنا شوید؛ در ادامه مطلب همراه ما باشید.     ادامه مطلب

AMD محصول جدید خود، کارت گرافیک Radeon HD 6990M را برای نوت‌بوک‌ها عرضه کرد. این کمپانی عنوان نموده که این محصول دارای «سریع ترین» پردازنده‌ی گرافیکی، برای نوت‌بوک‌ها است. همچنین چندین هفته پیش Nvidia محصولی مشابه را عرضه نموده بود. البته این بار ماجرا به نفع Advanced Micro Devices است. AMD، با بررسی‌هایی که انجام داده است، به این موضوع اشاره دارد که GPU جدید این شرکت، از لحاظ کارایی ۲۵ درصد از همتای خود، یعنی GeForce GTX 580M، بالاتر می‌باشد.

گرچه محصول AMD ویژگی‌های جالب توجهی، چون Eyefinity، دارد و همچنین با DirectX 11 هماهنگ است، ولی در مواردی از خود کاستی نشان می‌دهد. همچنین تکنولوژی HD3D این کمپانی به پای Nvidia 3D Vision نمی‌رسد (این نوآوری ترکیبی از درایور، عینک و کارت گرافیک‌های Nvidia، برای تماشای سه‌بعدی بازی‌ها و دیگر سرگرمی‌ها است).
Eyefinity به قابلیتی در کارت‌های گرافیک AMD گفته می‌شود که امکان استفاده از چندین نمایشگر، که معمولا به دور فرد چیده می‌شوند، را به کاربر می‌دهد. این قابلیت مخصوصا برای طراحان و تدوین‌گران بسیار کارایی دارد. البته استفاده از چندین نمایشگر پیش از این نیز معمول بوده، اما تفاوت این ویژگی، با موارد مشابه، در آن است که می‌توان با یک GPU، از ۶ صفحه نمایش مستقل استفاده نمود. ضمنا AMD این محصول را برای گیمرها و دیگر کاربران بهینه سازی نموده است.
AMD هنوز در مورد تاثیر این کارت گرافیک بر شارژ باتری نوت‌بوک‌ها سخنی نگفته است.
منبع : مجله اینترنتی پریانا

شایعه: آیپاد با امکانات ۳G
شنیده‌ها حاکی از آن است که اپل احتمالا و به زودی، با معرفی آیپاد های جدید مجهز به امکانات ۳G، فاصله‌ی بین این مدیاپلیرها را با گوشی آیفون خود کم خواهد ساخت.
سایت هلندی applespot.nl این ادعا را مطرح ساخته و عنوان کرده است که نسخه‌ی بعدی iPod Touch، همچون iPad به امکانات ارتباطی نسل سه مجهز خواهد شد.

گرچه این تنها یک شایعه است ولی قدمی منطقی برای اپل به نظر می‌آید. اگر این موضوع واقعیت داشته باشد به جای مکالمه‌های معمول، می‌توان با این دستگاه و با استفاده از سرویس‌های اینترنتی چون Skype، به مکالمه صوتی و تصویری پرداخت و یا از خدمات شبکه‌های اجتماعی و بازی‌های آنلاین برخوردار شد. همچنین این ویژگی می‌تواند این پخش‌کننده‌ی مالتی مدیا را، که در زمینه‌ی بازی و دیگر سرگرمی‌های نیز حرف‌هایی برای گفتن دارد، در برابر کنسول‌های دستی جدید، همچون PS Vita محصول سونی، قرار دهد و شرایطی بهتر برای آن رقم بزند

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1391-11-17 14:54        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ