شرح وظایف بهداشت محیط

1- بازدید و پایش مراکز تهیه و توزیع فروش مواد غذایی (صنوف دوازده گانه ) و جلوگیری از دست فروشی دکاکین فروش مواد غذایی

2- بازدید از اماکن عمومی نظیر حمام ها ، آرایشگاهها و ...

3- بازدید از پایا نه های مسافربری و اتوبوسها

4- بازدید از مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی

5- بازدید از مراکز تفریحی ، پرورشی و تربیتی

6- بازدید از مطبها و کلینیکهای درمانی

7- بازدید از آزمایشگاهها

8- بازدید از بیمارستانها

9- بازدید از پروژه های آبرسانی ( پایش ، بهینه سازی ، تنظیم کلر باقیمانده )

10- بازدید از جایگاههای سوخت و سوخت رسانی

11- بازدید از فرودگاه

12- بازدید از سینماها

13- بازدید از اماکن بین راهی

14- بازدید از اماکن ورزشی شامل سالن ها ورزشی ، کلوپها و ...

15- بازدید از شناگاهها ، نمونه برداری آب و کلر سنجی آب استخرها .

16- بازدید از کارخانه یخ سازی و ..

17- بازدید از درمانگاهها و مراکز بهداشتی درمانی دولتی و خصوصی

18- بازدید از دانشگاهها و خوابگاه های دانشجویی

19- بازدید از غسالخانه و گورستانها .

20- بازدید از کارخانجات تولیدی مواد غذایی و نظارت بر نحوه دفع فاضلاب و زباله آنها .

21- بازدید از کارخانجات تولیدی . صنعتی

22-بازدید از کارگاههای صنعتی

23-بازدید از زندان و آسایشگاههای سالمندان

24- بازدید از مهد کودک ها کودکستانها و آمادگی ها

25- بازدید از مساجد و اماکن متبرکه و زیارتگاهها

26- بازدید از مراکز رادیو لوژی . رادیو گرافی . سونوگرافی و مراکز یونساز

27- اتلاف سگ های ولگرد

28- رسیدگی به شکواییه فاضلاب

29- رسیدگی به شکواییه زباله

30- رسیدگی به شکواییه دامداریها

31- طرح بهینه سازی سبزیجات

32- طرح مبارزه با دخانیات

33- جلوگیری از آلودگی هوا . نظارت بر منابع آلوده کننده هوا و پیگیری نصب فیلتر و اسکرابر جهت جلوگیری از انتشار گازها و گرد و غبار در هوا

34- نظارت فنی

35- نظارت بر حمل و نقل . دفع و دفن بهداشتی زباله و شرکت در جلسات تعیین جایگاههای انتقال و دفن بهداشتی زباله اعم از شهر و روستا

36- بهسازی دامداریها و پرورش طیور و نظارت بر برنامه های جمع آوری و دفع فضولات حیوانی در زمینهای کشاورزی

37- طرح تشدید کنترل مراکز تهیه . توزیع و فروش مواد غذایی در عصرها و روزهای تعطیل

38- نظارت فعال و مستمر در اجرای طرح خیابان نمونه و گسترش فعالیت در این امر جهت توسعه آن و در راستای طرح شهر سالم .

39- انجام نظارت مستمر بر اجرای طرح رابطین صنوف

40- نمونه برداری مواد غذایی و ارسال آن به آزمایشگاه مواد غذایی

41- انجام نظارت مستمر بر اجرای طرح ممنوعیت مواد غذایی غیر مجاز و غیر قابل مصرف خوراکی

42- انجام و نظارت مستمر بر اجرای طرح بسیج نظارت نوروزی

43- تعیین حریم منابع آب شرب

44- نمونه برداری آب جهت آزمایش های شیمایی و میکروبی

45 کلر زنی برکه ها و منابع فاقد مسئول

46- کلر سنجی از شبکه آب شرب

47- جمع آوری اطلاعات مربوط به نیازمندیهای بهداشت محیط روستائی (برنامه ریزی ، اولویت بندی واجرا)

48- پیگیری و اجرای نظارت بر برنامه های بهداشت محیط روستا

49- برنامه ایجاد روستا ی سالم به طور فعال و مستمر .

50- برنامه مبارزه با حشرات و جوندگان .

51- برنامه ایجاد شهر سالم به طور فعال و مستمر .

52- برنامه مقابله با کاهش اثرات بلایای طبیعی (سل ، زلزله و ..)

53- برنامه های آموزشی از قبیل تهیه نشریات ، آموزش صنوف و ..)

54- کنترل و نظارت بر برنامه جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب و ارزیابی برنامه های جمع آوری فاضلاب

55- بهداشت مسکن

56- برنامه IDD

57- تشکیل جلسات شوراهای بهداشتی شهر رو روستا و شرکت در جلسات بازرگانی . کمسیون نظارت بر مواد غذایی و ...

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1387-11-14 13:36        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ